Sunday, December 11, 2011

Kuidas kulgeb ning varajased jõuluettevalmistused

Kolmapäeva õhtul jäin haigeks. Ilmselt oli põhjuseks kliimatingimused ning see, et igal hommikul ja pärastlõunal pean sellise jahedusega jalgrattaga sõitma, kuna ma sellega harjunud ei ole. Nimelt tabas mind peavalu ning toiduisutus. Pea oli samuti kui vatti täis. Terve neljapäevase päeva lamasin voodis, magasin, loendasin lambaid ning ladusin peas riime üksteise järele. Reede hommikul tundsin ennast juba hästi ning lõunaks olin juba oma põskedele puna tagasi saanud. Juba samal õhtul käisin Annemarijni sünnipäevapeol, mis oli ühtlasi ka Sinterklaas-pidu. Oli väga lõbus ning naeruküllane:

P1000892

Vasakult: Mina, Elles, Annemarijn, Merlinde, Christa ning Lisette.

P1000811

Laupäev oli tüüpiline kodune päev, natukene lugemist, natukene koduseid ülesandeid, natukene filmimaailma, suurt erilist ettevõtmist ei toimunud.

Täna on pühapäev, kuid ühtlasi üks väga töökas päev. Nimelt tegime elutoa jõuluseks ning see võttis umbes 7 tundi aega. Kell 11 tormasin pidžaamade väel voodist välja, et alustada jõulukülakese ehitamist. Igasugused minimajad, kirik, inim-nukukesed, lambikesed, karussell, liuväljak, raudtee.. väga palju erinevaid elemente. Lisaks sellele ehitasime "mäe" ning katsime "maa" muruga ning kuna mu pere on kristlik, siis ka talli ning nukud, mis kujutavad koos jeesuslapse sündi. Lõpptulemus: (peate peanupukest veidi keerama)

Ja pilte sellestsamast:

IMGP9921

IMGP9925

IMGP9929

IMGP9930

IMGP9927

IMGP9920

Ning lõpuks sai ka kapist välja tõmmatud kuusepuu, mis sai suure vaevaga ehitud. (Panin imeks, et nõnda palju ehteid riputatakse kuusele külge.. aga lõbus oli):

IMGP9933

Homme jälle kooli ning eks näis, mis nädal toob. : )

1 comment:

Jäta kommentaar :)